Ciclo ruta 01


Ciclo-ruta Torís – Montroi: (Distància aproximada 12,5 Km)

A l’eixida SE de Torís venint pel Carrer de la Costera de Be rnabé , trobem dos camins. La ciclo-ruta comença pel camí de la dreta, el qual ens porta fins a laCV-422 , després circulem un tram per esta carretera i eixim pel primer camí a l’esquerra. Sense deixar el camí arribem fins a la CV-50 , on en molt de compte seguim uns 100 m del nostre viatge fins agafar un camí que trobem a la dreta i en l’encreuament girarem a l’esquerra. Este camí és el Camí de la Sabotxa que va paral·lel al Barranc de la Ivesa . Continuem pel mateix camí que més endavant s’anomena Camí a Montroi . A prop del Riu Mag re agafarem el segon camí a l’esquerre, anomenat Camí de la Saor . Continuarem per aquest fins creuar el riu on anirem pel camí de l’esquerra. Seguirem recte fins el següent encreuament que ens desviarem cap a la dreta pel Camí del Seronero fins la pròxima cruïlla que ens dirigirem cap a l’esquerra. Continuant aquest camí recte fins a una intersecció de 4 camins, per on continuarem recte per un camí que fa una corba en angle recte a la dreta. Al poc de temps tornarem a creuar el riu i baixarem pel segon camí a la dreta fins el següent encreuament on girarem a l’esquerra i seguidament a la dreta fins arribar al camí dels barrancs. Agafarem este camí per l’esquerre i el seguirem fins arribar a Montroi al Carrer del Barranc .

Ciclo-ruta Montroi – Montserrat : (Distància aproximada 1,6 Km)

La ruta comença pel Camí vell de Montroi, per la dreta de  la gasolinera que es troba al final del Carrer de San Bartolomé al nord de Montroi. Anirem per este camí sense desviar-nos, creuarem el Barranc de les Valletes i continuarem recte fins arribar  a Montserrat.

Ciclo-ruta Real – Montserrat : (Distància aproximada 2,1 Km)

Al final del Carrer Major per l’est agafem un camí a l´esquerra que creua el Riu Mag re . Este camí és el del Pantà de Poios i el continuarem recte fins arribar al Carrer de la Vereda a Montserrat.

Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

Descargar [238.58 KB]