Per fí ja som Real


La world! Generalitat aprova l’eliminació de l’afegitó ‘de Montroi’ el 29.08.09

Des d’avui B?n els veïns Real de Montroi hauran d’acostumar a escriure només Real quan emplenin formularis i els preguntin seva direcció.

La Generalitat ha aprovat el canvi de denominació d’aquest cheap jerseys municipi de la Ribera per la forma exclusiva cheap mlb jerseys de Real.

«És un fet magnífic que anhelava el poble des de fa molt temps», s’alegrava l’alcalde, ara, de Real, Alejandro Blasco quan LAS PROVINCIAS li donava la notícia del canvi de topònim.

«És el nom que li correspon des de sempre», continua l’alcalde. «No tenia sentit històricament que es digués Real de Montroi és com si s’hagués anomenat Real de Llombai no té lògica», explica.

L’alcalde destacava que l’alegria pel canvi de nom no es deu a una rivalitat amb el veí Montroi, sinó que des de la constitució com a municipi es denominava Real encara que després va canviar

«Real és el nom que va atorgar Jaume I fa 500 anys», remarca Blasco. I ara després de molts anys denominant Real de Montroi, la localitat torna a tenir el seu nom inicial.

La portaveu del Consell, Paula Sánchez de León, ha anunciat que aquest procés de canvi es va iniciar quan l’Ajuntament va sol·licitar la modificació del nom i va ser avalat wholesale jerseys pel Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Per aconseguir la modificació, l’alcalde de l’antic Real de Montroi demanar el canvi fa més d’un any amb la consulta prèvia al ple de l’Ajuntament.

Entre els veïns hi ha diverses opinions davant wholesale jerseys aquesta modificació del nom, encara que l’alcalde destaca que «des de sempre tothom ha dit Real així que no hi haurà massa polèmica».

No obstant això, hi ha veïns que opinen que cheap jerseys China encara que el canvi no els Most importa, creuen que «sempre es coneixerà per Real de Montroi», com una forma de diferenciar-ho d’altres localitats amb aquest mateix topònim.

www.lasprovincias.es